Wat is spraytanning?

Spraytanning is een snelle en veillige manier een natuurlijke bruine teint op de huid aan te brengen. Snel omdat het maar 10 minuten duurt. Veilig omdat je niet te maken hebt met de schadelijke effecten van de UV-straling. Spray tanning is een veilig alternatief voor de zonnebank.

 

Waar komt die bruine kleur vandaan?

Bij spray tanning wordt gebruik gemaakt van DHA (Dihydroxyacetone). Dit is een natuurlijke grondstof die wordt gewonnen uit suikerbieten of suikerriet en is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelf bruinend product. DHA is van 8% tot 16% verwerkt in de tanning spray, afhankelijk van lichte tot donkere huidtinten. Het product geeft alleen een reactie op de bovenste laag van de huid: deze kleurt bruin. 

"Wij hebben bewust voor de producten van het merk Sunjunkie gekozen. Sunjunkie heeft verschillende tanning lotions en verzorgingsproducten voor alle huidtypen".

 

Bij Bee's kunnen wij je hier verder uitgebreid over informeren.

Waarom spray tanning?

- Direct een mooi gebruinde huid.

- Het is snel en verantwoord.

- Geeft een natuurlijk resultaat.

- Geweldig voor feestjes, evenementen, vakanties, etc.

- Je voelt je een stuk beter met een mooie kleur.

- De kleur wordt afgestemd op het type huid.

- De lotions bevatten Aloë Vera, Vitamine E en A.

- Resultaat blijft 5 tot 10 dagen zichtbaar.

- De tanning lotions zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen, op natuurlijke basis, zijn hypoallergeen, alcohol, parfum en olievrij.

Waar moet ik rekening mee houden?

Vóór de spray tanning behandeling:

- Scrub je huid 24 uur voor de behandeling en schenk in het bijzonder aandacht aan de droge huidgebieden zoals, enkels, ellebogen en knieën.

- Harsen 48 uur voor de behandeling, scheren 24 uur en IPL tenminste 3 dagen voor de spray tanning behandeling.

- Douche jezelf op de dag van de tanning enkel met warm water en gebruik geen zeep, deodorant, parfum, make-up of bodylotion.

 

Na de spray tanning behandeling:

- Draag donkere los zittende kleding.

- De lotion heeft minimaal 8 uur nodig om volledig te ontwikkelen op de huid. Stel douchen, baden en sporten daarom even uit.

- Gebruik geen alcohol houdende producten na de tanning en hydrateer je huid na iedere douche met een vocht inbrengende crème.

- Droog of dep je huid na iedere douche met een zachte handdoek.

- Lang en veelvuldig baden na de spray tanning behandeling zal de kleur sneller doen vervagen.

Meest gestelde vragen